Bioresonanca Hygeia

Odgovarjamo na najbolj pogosta o bioresonancih in stanjih, ki jih z terapijo obravnavamo. Odkrijte zdravilno moč frekvenc, in energij v vašem telesu.

Kaj je bioresonanca in kako deluje?

Bioresonanca temelji na načelih kvantne fizike in energijske medicine in predstavlja preplet uradne medicine in tradicionalne kitajske medicine. Njeni začetki segajo v 70 leta dvajsetega stoletja, ko je prof. dr. Fritz Popp odkril, da vsaka celica v telesu oddaja svetlobo v obliki biofotonov, ki so odgovorni za sproščanje biokemijskih reakcij v telesu. Leta 1977 sta dr. Franz Morell in Erich Rasche, inženirja elektrotehnike, skonstruirala prvo bioresonančno napravo in jo poimenovala MORA.

Bioresonanca temelji na zdravljenju s človekovimi lastnimi nihanji. Raziskave zadnjih deset let kažejo, da biofizikalni procesi v telesu nadzorujejo biokemične procese, vsaka celica v našem telesu pa poleg kemijske sestave oddaja tudi fizikalno informacijo v obliki šibkih elektromagnetnih frekvenc.

Vse celice, organi in organski sistemi v našem telesu nihajo in oddajajo fiziološke ali patološke frekvence.

Frekvence organov so različne, prav tako zdravo tkivo oddaja drugačno nihanje kot patološko. Govorimo o t.i. harmoničnem in disharmoničnem stanju organizma. Za posameznika, ki se nahaja v harmoničnem ali fiziološkem stanju, so značilni samoregulativni procesi, medtem, ko telo posameznika, ki se nahaja v disharmoničnem stanju, ni zmožno samo regulirati telesnih procesov. 

Z bioresonančno napravo delujemo neposredno na organ ali organski sistem, ki se nahaja v disharmoničnem stanju, saj imajo naše celice sposobnost prepoznavanja in sprejemanja nihanj, ki so namenjena tarčno samo njim.

Z bioresonančno napravo preko merjenja elektroakupunkturnih točk po dr. Vollu zaznavamo fiziološka in patološka nihanja posameznih organov in organskih sistemov. Z merjenjem akupunkrurnih točk pridobimo informacijo o celostnem stanju organizma. Na podlagi meritev nato individualno nastavimo terapijo. Preko odvodnih elektrod naprava sprejema nihanja stranke, ki so bodisi fiziološka ali patološka.

Nihanja skladno z nastavljenim programom ojača ali invertira in jih preko dovodnih elektrod vrne nazaj v telo.

Comments

 • Cleta Blick

  Aenean pharetra eget dolor in mollis. Maecenas aliquet massa vel augue mattis efficitur quis neque. Aliquam nec odio ac dapibus arcu vel finibus.

  • Susana Harris

   Morbi vitae viverra felis. Nulla lacus elit, rutrum vitae lectus in, suscipit tempus dui. Mauris sit amet erat turpis. Quisque fringilla quam a ligula.

 • Alice Upton

  Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Praesent turpis felis, vestibulum faucibus enim a mattis est.

Comments are closed.