Mnenja obiskovalcev

“Na bioresonančno terapijo sem pripeljala 13 letno hči zaradi hude alergije na cvetni prah. Po treh terapijah je alergija na cvetni prah izzvenela, čez zimo smo s terapijami nadaljevali in hčeri se spomladi alergija na cvetni prah ni več vrnila. Bioresonanco priporočam vsem, ki se borite z raznoraznimi alergijami.”

Manja G.

 

“Manco sem obiskala zaradi dermatitisa in seboreje na lasišču. Tekom terapij se je stanje vidno izboljševalo  moja koža je spet v normalnem stanju. Toplo priporočam. “

Kaja C.

 

“Za bioresonanco sem se odločil zaradi težav s počasno prebavo in napenjanja. Že po prvi terapiji je bilo stanje opazno boljše, tekom terapij sem dobil več energije, prav tako pa je moja prebava zdaj normalna. Priporočam vsem, ki imajo zdravstvene težave.”

Igor Ž.

 

“Bioresonanco sem obiskala zaradi vnetih in srbečih izpuščajev neznanega vzroka. Kreme, zdravila niso pomagala, sama pa sem iz obupa iz prehrane izločila že praktično vsa živila. Manca je pri prvem pregledu zaznala, kaj je vzrok mojih težav in z bioresonančno terapijo, prehrano in prehranskimi dopolnili sva uspeli moje stanje opazno izboljšati.”

Dragica K.

 

“Z bioresonanco in Mančino pomočjo sem uspešno odpravil seneni nahod in shujšal na normalno težo. Strokovna, prijazna, toplo priporočam.”

Aljaž C.

 

“Na bioresonančno terapijo sem pripeljala hči zaradi alergije na morsko vodo in sonce. Hči se alergija letos ni pojavila in končno smo lahko uživali na morju.”

Tereza P.

“Za bioresonanco sem se odločila zaradi bolečin v sklepih in splošnega slabega počutja, utrujenosti. Po ,zaključku terapij bolečin v sklepih ni več, počutim se neprimerljivo bolje, lahkotno. Hvala iz srca.”

Maruša T.