Bioresonanca Hygeia

Odgovarjamo na najbolj pogosta o bioresonancih in stanjih, ki jih z terapijo obravnavamo. Odkrijte zdravilno moč frekvenc, in energij v vašem telesu.

Črevesna mikrobiota

Pravilno ravnovesje bakterij v črevesju vpliva na vse organske sisteme v telesu. Mikrobiota črevesja predstavlja glavni sedež imunskega sistema in nosi obrambno, absorbcijsko in imunsko funkcijo v našem telesu. Črevesna mikrobiota je občutljiva, njeno delovanje pa zaradi stresorjev iz okolja in hitrega načina življenja pogosto vodi v neravnovesje in v pojav disbioze. 

Neravnovesje bakterij se najpogosteje odraža na črevesju, pojavlja pa se tudi na drugih sluznicah in pregradnih površinah telesa zaradi prekomernega razrasta patogenih bakterij, glivic, plesni ali parazitov, ter pomanjkanja dobrih bakterij.

Nedavne študije dokazujejo, da mikrobiota človekovega telesa v splošnem skrbi za:

Disbioza v črevesju se pogosto kaže kot:

Drugod po telesu se neravnovesje odraža kot:

Disbioza moti absorbcijo hranil in poveča propustnost črevesne stene. Študije ugotavljajo, da se ravno iz njiju razvije preko 80% kroničnih bolezni.

Motena črevesna flora in s tem povezana propustnost črevesja (leeky gut syndrome), črevesni paraziti, mikoze in intolerance na živila lahko vodijo v razvoj kroničnih vnetnih procesov (ulcerozni kolitis, Chronova bolezen..).

Pregled in saniranje črevesja s kombinacijo bioresonančne metode, diete in ustreznih probiotikov izboljša splošno stanje organizma in reši težave, ki se pojavljajo na drugih organskih sistemih v telesu.