Bioresonanca Hygeia

Odgovarjamo na najbolj pogosta o bioresonancih in stanjih, ki jih z terapijo obravnavamo. Odkrijte zdravilno moč frekvenc, in energij v vašem telesu.

bioresonanca in alergije

Zdravljenje alergij z bioresonanco

Z besedo alergija v splošnem označujemo preobčutljivostno reakcijo na določeno snov oziroma alergen, ki ga imunski sistem napačno prepozna kot telesu škodljivega. Telo se ob ponovnem stiku s snovjo, ki je bodisi rastlinskega, živalskega ali kemičnega izvora, odzove z alergijsko reakcijo zaradi nastanka specifičnih protiteles proti točno določeni snovi.

Nekaterim alergenom smo izpostavljeni dnevno. Med pogoste alergene snovi sodijo cvetni prah, hišni prah z iztrebki pršic, določena hrana ter nekateri kontaktni alergeni (kozmetika, praški). V splošni populaciji med 30 – 40 % ljudi izkazuje določeno stopnjo pretiranega imunskega odziva ali občutljivosti. Predpogoj za nastanek alergije je praviloma podedovana predispozicija, zaradi katere oseba nosi informacijo o nagnjenosti k alergiji, ne pa tudi k vrsti alergije in snovi, ki reakcijo povzroča.

Med posledice preobčutljivostne reakcije sodijo:

Bioresonančni pristop k odpravljanju alergij in preobčutljivostnih reakcij je celosten oz. holističen. Z bioresonančno metodo poleg testiranja alergenih snovi preverimo energijske blokade telesa, prisotnost težkih kovin in drugih blokad, ki lahko vodijo v pojav alergijskih reakcij.

Koža po tradicionalni kitajski medicini opravlja funkcijo razstrupljanja in s črevesjem ter pljuči spada v element kovine.

bioresonanca

Z bioresonanco odkrivamo vzroke kožnih težav, ki v večini obsegajo reakcije na:

Comment

  • Susana Harris

    Morbi vitae viverra felis. Nulla lacus elit, rutrum vitae lectus in, suscipit tempus dui. Mauris sit amet erat turpis. Quisque fringilla quam a ligula.

Comments are closed.