Bioresonanca Hygeia

Odgovarjamo na najbolj pogosta o bioresonancih in stanjih, ki jih z terapijo obravnavamo. Odkrijte zdravilno moč frekvenc, in energij v vašem telesu.

Alergije in intolerance na živila

Prehrana vpliva na vse funkcije v našem telesu. Se je potrebno odpovedovati določenim vrstam živil, v kolikor z njihovim uživanjem nimamo težav? Ne. 

Pomembno je, da uživamo uravnoteženo prehrano, posegamo po lokalno pridelani hrani in poleg prehrane poskrbimo za zadostno količino gibanja ter zagotovimo svojemu telesu čas za počitek in dovolj spanja.

V kolikor pa se vam pojavljajo težave:

·        Prebavne težave, napihnjenost, vetrovi, sindrom razdražljivega črevesja, razjede

·        Dermatits, nepojasnjeni kožni izpuščaji

·        Splošno slabo počutje

·        Bolečine v mišicah in sklepih

·        Respiratorne težave, pogosta vnetja ušesa, kronična vnetja sinusov

·        Nepojasnjeno naraščanje telesne teže

·       

Je smiselno vzrok vaših težav poiskati tudi v prehrani. Bioresonanca nam omogoča zaznavanje motilnih nihanj v vašem telesu in v nadaljevanju ponovno vzpostavljanje ravnovesja.

 

Kakšne rezultate lahko pričakujem?

·       Odprava, omilitev preobčutljivostnih reakcij

·       Normaliziranje stanja kože

·       Urejena prebava

·       Dober imunski sistem

 

·       Izboljšanje splošnega počutja 

 

Še na kratko o razliki med alergijo in intoleranco na živila

Alergija je takojšnja reakcija organizma na uživanje določenega živila, ki se razvije v otroštvu. Za alergijo na določeno živilo trpi 2 % odraslih in 6-8 % otrok. Znaki alergije so burni in se kažejo na koži, v prebavilih in v dihalnih poteh: v do dveh urah po zaužitju se pojavi pekoč občutek v ustih, zatekanje dihalnih poti, obraza in ušes. Najpogostejši prehranski alergeni so mleko, jajca, arašidi, lešniki, ribe in lupinarji. Alergije so ponavljajoče, zato se je živilu, ki povzroča alergijsko reakcijo, potrebno v celoti izogniti.

 

Intoleranca na hrano je zakasnela reakcija organizma na živilo, ki nastopi od 2 do 72 ur po zaužitju, zato jo je težje prepoznati. Za intoleranco na živila trpi 45 % celotne populacije, znaki intolerance na živila pa obsegajo napihnjenost, splošno slabo počutje, nepojasnjene izpuščaje na koži, utrujenost, glavobol, nepojasnjeno pridobivanje teže, bolečine v sklepih, občutek teže hrane v želodcu, respiratorne težave…  Intoleranca lahko napreduje počasi, lahko jo sproži stres ali okužba prebavnega trakta.